Contact opnemen

Bell mij terug

All in one BAUCAM features

Voor een optimaal resultaat is een zorgvuldige planning noodzakelijk. Om tekortkomingen te voorkomen, zullen onze professionals ervoor zorgen dat aan alle voorwaarden wordt voldaan om van uw baucamera een succesverhaal te maken. We bieden daarom professioneel advies voor het plaatsen van uw webcamera om een ​​hoge kwaliteit te garanderen.

BAU.CAMERA is een ideaal hulpmiddel om de voortgang van uw bouwwerken te documenteren en de veiligheid ervan te garanderen. Met een eenvoudige toegang tot uw afbeeldingen blijft u op de hoogte van uw voortgang aan de bouwzijde. Gebruik uw live-afbeeldingen om uw voortgang op uw sociale media te promoten en uw eigendom te beveiligen.

Ons All-in-One servicepakket voor huur biedt u een kostengecontroleerde, gemakkelijke en snelle manier om uw constructiekant te veroveren.

Onze media-experts zullen hand in hand met u samenwerken om de best mogelijke uitkomst voor uw project te verzekeren. Om dat te bereiken behandelen we elke klant met speciale zorg.

Al uw afbeeldingen worden op onze servers in Duitsland opgeslagen en zijn 24/7 voor u toegankelijk, zelfs nadat het project is voltooid. Al uw bestanden kunnen alleen door u worden geopend. We zullen u een met wachtwoord beveiligde online toegang verlenen.

Onze time-lapse geprogrammeerde webcamera zal om de 3-5 minuten een high-definition foto uploaden. Al deze gegevens worden opgeslagen op onze servers.

Aan het einde van uw project zullen we een handgemaakte time-lapse-film produceren die uw productievoortgang documenteert. Deel de vruchten van uw succes op uw sociale media

Onze Plug & Play-camera is een eenvoudige en snelle manier om live te gaan met uw constructie. De camera is al geconfigureerd en gaat live zodra hij stroom krijgt.

Over Ons

BAU.CAMERA is nu verkrijgbaar bij NEXTCAM in heel Europa. Onze technische knowhow komt van ons partnerbedrijf NEXTFRAME uit Duitsland, waar BAU.CAMERA al meer dan 10 jaar met succes actief is. NEXTFRAME is een van de grootste aanbieders van huurcamerasystemen voor bouwtoezicht in Duitsland, gevestigd in Hannover.

NEXTCAM heeft zijn hoofdkantoor in Rotterdam en biedt vanaf daar BAU.CAMERA-diensten voor heel Europa.

Services EU:                                                 baucamera.com
Diensten Nederland:                              baucamera.nl
Diensten Duitsland:                                bau.camera

Menü schließen